Transfer Pricing Firm of the Year – igen!

För sjunde gången, och för andra året i rad, har tidskriften International Tax Review utsett EY till ”Swedish Transfer Pricing Firm of the Year”.

Utmärkelsen, som normalt delas ut vid en årlig galamiddag i London, offentliggjordes igår vid International Tax Reviews virtuella event. Till grund för utmärkelsen ligger bland annat rådgivarens innovationsgrad och förmåga att hantera komplexa frågeställningar.

Olov Persson, som leder EY:s svenska internprissättningsgrupp, kommenterar:

I likhet med förra året har vår verksamhet präglats av den extraordinära situation som COVID-19-pandemin skapat, men parallellt med detta fortsätter vår och våra kunders utmanande förändringsresa med fokus på ökad transparens, digitalisering och automatisering och vi har genom våra fantastiska medarbetare och vårt globala nätverk visat hur vi kan skapa värde för våra kunder.

Att få denna prestigefyllda utmärkelse två år i rad är ytterligare ett bevis på att vi har ett mycket starkt team i Sverige som gör ett fantastiskt arbete varje dag med att hjälpa våra svenska och utländska kunder att navigera i ett alltmer komplext internprissättningslandskap.

EY fick dessutom motsvarande utmärkelse i åtta andra europeiska länder/regioner samt de tunga prisen ”EMEA Transfer Pricing Firm of the Year” och ”EMEA Tax Policy Firm of the Year”.

 

Kontakt
Olov Persson
070-318 94 48