Transfer Pricing Firm of the Year!

För sjätte gången har tidskriften International Tax Review utsett EY till ”Swedish Transfer Pricing Firm of the Year”. Utmärkelsen, som normalt delas ut vid en årlig galamiddag i London, offentliggjordes igår på International Tax Reviews hemsida. Till grund för utmärkelsen ligger bland annat rådgivningens innovation och komplexitet.

Olov Persson, som leder EY:s svenska internprissättninggrupp, kommenterar:

Denna prestigefyllda utmärkelse är ett kvitto på att vi har ett mycket starkt team i Sverige som gör ett fantastiskt arbete varje dag med att hjälpa våra svenska och utländska kunder att navigera i ett alltmer komplext internprissättningslandskap.

Utöver att hantera den extraordinära situation som COVID-19-pandemin skapat, fortsätter vår och våra kunders förändringsresa med fokus på ökad transparens, digitalisering och automatisering och vi har genom våra duktiga medarbetare och med vår multidisciplinära metodik och globala nätverk visat hur vi kan skapa värde för våra kunder.

EY kammade dessutom hem andra tunga utmärkelser såsom ”European Transfer Pricing Firm of the Year”, ”EMEA Indirect Tax Firm of the Year” och ett särskilt ”Impact Case Award” för vårt biträde i det så kallade Absolut-målet i Högsta förvaltningsdomstolen 2019. Den sistnämnda utmärkelsen visar att vår strategiska satsning på skatterevisioner, skatteprocesser och internationell tvistelösning på internprissättningsområdet tagits väl emot på marknaden.

Se alla vinnare här

 

Kontakt
Mikael Hall
070-318 92 35

 

Kontakt
Olov Persson
070-318 94 48