Inbjudan till seminarium om Postmoms – hur får ni återbetalning av moms på porto?

Sverige förlorade i EU-domstolen i fråga om att ”samhällsomfattande posttjänster” ska vara undantaget från moms. För företag eller föreningar utan full avdragsrätt för ingående moms innebär postmomsen en kostnad och det finns nu en möjlighet att begära tillbaka den felaktiga momsen från staten. EY bjuder in till ett seminarium för att klara ut vad som

Sverige förlorade i EU-domstolen i fråga om att ”samhällsomfattande posttjänster” ska vara undantaget från moms. För företag eller föreningar utan full avdragsrätt för ingående moms innebär postmomsen en kostnad och det finns nu en möjlighet att begära tillbaka den felaktiga momsen från staten.

EY bjuder in till ett seminarium för att klara ut vad som gäller. Seminariet hålls den 10 juni kl. 09.30 – 10.30 (kaffe serveras från 09.00) på Jakobsbergsgatan 24 i Stockholm. Se inbjudan för mer information och anmälan.

 Varmt välkomna!

Fredrik Erneholm och Elham Malek

 

Kontakt
Fredrik Erneholm
072-210 46 75